Bejoo Management

1. Consultanta

Spune-ne unde vrei sa ajungi azi, iar noi o sa te ajutam sa ai o calatorie frumoasa pana acolo, fara incidente nedorite sau neplaceri legate de evenimentul tau.

Nu avem o problema sa profiti de experienta noastra, dimpotriva, ne face placere sa impartasim cu tine din ce am invatat in acesti 8 ani. Indrazneste sa fii creativ, sa visezi, chiar daca ai auzit tot felul de replici cum ca "nu se poate asa ceva in Romania", "costa enorm", "nu mai e timp" sau "se poate, dar n-are efectul pe care ti-l inchipui".

2. Management

Cine este Managerul Artistului? Intr-un sens foarte general si pe scurt, managerul este cel care are grija de zi cu zi a carieriei artistului/trupei, astfel incat acesta sa se poata concentra asupra laturii creative a lucrurilor.

Managerul este purtatorul de cuvant al artistului si cel mai mare aliat al lui, asigurandu-se ca toti ceilalti implicati in cariera artistului lucreaza eficient pentru a promova succesul acestuia. Mai clar, managerul ar trebui sa fie intr-o permanenta cautare de noi oportunitati de business, pe telefon sau in contact cu casa de discuri (daca exista), cu echipa de PR despre campanii de publicitate si promovare, cu alti impresari din piata pentru diverse evenimente sau concerte. Managerul are agenda artistului, el se ocupa de relatia cu clientii si de booking, de negocierile de contracte si se asigura ca toate solicitarile sunt respectate de impresari sau clientii finali (date turnee sau concerte, onorarii si conditii de plata, rider tehnic, cazare, transport, logistica etc) Bejoo Management reprezinta in mod exclusiv tenorul Vlad Mirita si Qvartetul Electric Amadeus.

3. Impresariere

Activam in piata din anul 2002, ceea ce ne confera un mare avantaj: experienta de lucru cu toti artistii din piata cu posibilitatea de a obtine cele mai bune preturi. (chiar si negocierea preturilor de lista)

Impresarul este implicat in partea pur organizatorica a concertelor pentru artist, astfel se asigura ca toate informatiile circula corect de la Managerul artistului catre client/toate celelalte parti implicate (disponibilitatea artistului, cerinte financiare si logistice pentru concerte/turnee etc) si poate subcontracta furnizori pentru diverse servicii aditionale necesare bunei desfasurari a evenimentului (transport, scena, sunet, lumini, etc).
Experienta noastra in domeniu a legat relatii de colaborare foatre bune cu multi furnizori nationali cat si internationali care practic cresc sansele extraordinar de mult ca evenimentul tau visat sa devina realitate. Absolut orice se poate face. Nu trebuie decat sa vrei, iar noi o sa-ti fim alaturi.

 

sus